Home

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

De afgelopen vijf weken werd door stichting de Bengele Beweegt de special Sportmix georganiseerd in sporthal de Bengele.
Iedereen met een beperking was uitgenodigd om deel te nemen aan deze sportkennismaking. Zaterdag werd de special Sportmix afgesloten met een bezoek van enkele Pieten en een speciale Pietentraining. De deelnemers konden zo op een feestelijke manier deze Sportmix afsluiten.

We kunnen terugkijken op een geslaagde activiteit waarbij maar liefst 9 verschillende sporten werden aangeboden voor iedereen met een beperking. Dit initiatief is tot stand gekomen via een mooie samenwerking van de sportverenigingen met de Bengele Beweegt werkgroep “Een leven lang” en daarin vertegenwoordigde samenwerkingspartners.

Op dag 1 was de aftrap voor NTC’72 met tennis en daaropvolgend werd door Jumping Giants basketbal kennismakingsles gegeven. Al snel werd duidelijk dat de deelnemers enthousiast mee deden en de trainers van de verenigingen lieten een grote betrokkenheid zien. Op dag 2 werd er kennismakingsles handbal gegeven door MEOS handbal met aansluitend dansles door Shintai. De 3e dag werd begonnen met voetbal door Merefeldia en daarna konden de deelnemers kennismaken met judo door Shintai. Ondertussen werd de groep deelnemers elke keer weer groter. De 4e dag stond volleybal door VC Fortutas op het programma en werd die dag afgesloten met karate door Shintai. De slotdag van de Special Sportmix konden de deelnemers kennismaken met Dynamic Tennis door DT1999 en deze dag werd feestelijk afgesloten met de Pietentraining.

Voor de foto's van deze Special Sportmix zie het fotoalbum op deze website.