Home

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

De slotdag van het Open Beach Volleybal Toernooi en van het Bengele Beweegt Beach Event startte met regen. Daardoor duurde het drie kwartier voordat we met de wedstrijden konden starten. De tien teams hadden er veel zin in en wachtten rustig af tot het droog werd. Uiteindelijk konden we in een mooi zondagmiddag zonnetje starten en daardoor kwam er ook veel publiek kijken bij de leuke wedstrijden tijdens dit gezellige Beach event. Bij de dames was het wederom El Brigato die met de winst naar huis gingen en bij de heren was de winst voor Muchachos de la Playa.

Alle deelnemende teams kregen na afloop een beachvolleybal waar dit toernooi mee gespeeld is. De volleyballen zijn gesponsord door Palmen Sport. De winnaars ontvingen de Bengele Snackschaal die beschikbaar is gesteld door sportcentrum de Bengele.

Er kon weer een mooi toernooi gespeeld worden en terugkijkend op het Bengele Beweegt Beach Event kunnen we ondanks de vele regen erg tevreden zijn aan de hoeveelheid deelnemers, de variƫteit in sporten en de groep vrijwilligers die dit mogelijk maken. Ook enkele sponsoren die ervoor zorgen dat dit geweldige evenement kan plaatsvinden willen we daarvoor bedanken. Zij stellen materialen en geld beschikbaar om alles mogelijk te maken. Dank daarvoor aan Kiggen Ospel, Teng Wijen, Versa Bodemadvies, Jan Brinkmans Opticien / Optometrist, Zonnebrillenshop.nl, Konings Transportbandenbouw, Palmen Sport, Sportcentrum de Bengele, Gemeente Nederweert, Buitenhuis Albanera.