In de media

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

Bron: Artikel van De Limburger (12-07-2018) - door Pieternel Kellenaers.

Een aantrekkelijk en goed bereikbaar sport- en recreatiepark in Nederweert. Donderdagavond (12-7-2018) wordt een ontwerp toegelicht. Voor voetbalclub Merefeldia begint de tijd te dringen.

Lees verder via: www.limburger.nl/cnt/dmf20180711_00067297/sport-en-recreatiepark-nederweert-aanpak-merefeldia-hard-nodig

 

Maandelijks vertelt iemand die verbonden is met De Bengele Beweegt aan de hand van 6 vragen zijn of haar verbondenheid met en enthousiasme over de stichting. De eerste deelnemers aan deze interviews zijn reeds de revue gepasseerd en hun motivatie en passie om deel te nemen in de Bengele Beweegt komt op de website van Nederweert 24 uitgebreid aan de orde in het dossier " de Bengele Beweegt".

De Bengele Beweegt – Peter Lenders in the spotlight

De webpagina is bereikbaar via: www.nederweert24.nl/tag/bengele-beweegt

 

Nederweert aan zee
De parkeerplaats naast sporthal de Bengele is weer voorzien van een flinke laag strandzand voor twee volle weken (15 juni – 2 juli) sportief plezier met diverse toernooien; Beach Volleybal, Beach Handbal, Beach Soccer, Beach Basketbal en Beach Tennis. Daarnaast maken de basisscholen, scouting en de kinderopvang volop sportief gebruik van de beachvelden. Kortom, een vol programma met voor ieders wat wils!

Op donderdagavond 15 juni was het dan zover. De 3e editie van het Bengele Beweegt Beach Event werd geopend door wethouder Henk Geraats en voorzitter Niek Creemers. Onder een stralende zon vond vervolgens de eerste activiteit plaats. VC Fortutas organiseerde het Intern Beachvolleybal Toernooi op het mooie strandveld. Door de betere kwaliteit zand (geleverd door van Haperen Machineverhuur en Grondwerken) konden de 12 teams zich echt met elkaar meten op een strandveld. Verdeeld over twee poules werden de wedstrijden gespeeld over drie velden en om 22.15 uur werd duidelijk welke teams de finale ronde gingen spelen. Het team Administratiekantoor Limburg met Justin, Pien en Nienke won de spannende finale van team Erik Eisma rijschool met Michiel, Joyce en Anthony. Na afloop gingen de winnaars op de foto en kregen de Bengele Snackschaal uitgereikt (gesponsord door JP Horeca) in de in aanbouw zijnde nieuwe kantine van de sporthal de Bengele (sponsor van de materialen).

Het programma van het Beach Event wordt ingevuld door de diverse aangesloten organisaties en wordt naast de hiervoor genoemde bedrijven mede ondersteund door o.a. Versa Bodemadvies, Palmen Sport, Sport Nederweert , Bitburger, Konings transportbandenbouw, Kneepkens ICT, Negen, Teng Wijen, Gemeente Nederweert en buitenhuis Albanera.

Voor vragen over het Bengele Beweegt Beach Event kun je contact opnemen met Niek Creemers.

 

 Bengele Beweegt Archief Nederweert24

 

3 juli 2015

Vrijdagmiddag 3 juli was er in sportcentrum de Bengele in Nederweert een bijeenkomst van de Provincie Limburg over het sportbeleid van de provincie.
Gedeputeerde Ger Koopmans was geïnteresseerd in de meningen van betrokkenen in de sport binnen Limburg. Ruim 100 aanwezigen konden aan de hand van stellingen hun mening geven en deze toelichten. Aan het einde van de bijeenkomst werd er door Niek Creemers (voorzitter VC Fortutas en stuurgroeplid Bengele Beweegt) een presentatie gegeven over het samenwerkingsverband de Bengele Beweegt. Een mooi voorbeeld waarbij duidelijk werd dat samenwerking loont !!