Home

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

Het burgerinitiatief waarin de stichtingen de Bengele Beweegt en de Uijtwijck zich inzetten voor een toekomstbestendige gebiedsontwikkeling van de dorpsrand van Nederweert heeft een belangrijke stap voorwaarts gezet. De stuurgroep van de gebiedsvisie ‘Sport- en recreatiezone Nederweert’, waarin naast de beide stichtingen ook de gemeente en stedenbouwkundig adviesbureau CroonenBuro5 zijn vertegenwoordigd, heeft zich de afgelopen periode ingespannen om alle ambities en doelstellingen van de huidige gebruikers in het gebied en nieuwe initiatiefnemers te bundelen. Deze verdiepingsslag is vormgegeven door middel van verdiepende gesprekken en vragenlijsten. De input van alle partijen is samengevoegd en heeft geresulteerd in een voorkeursmodel dat maximaal tegemoet komt aan de doelstellingen en ambities van alle actoren. De stuurgroep is zeer te spreken over de uitwerking van het visiedocument en wil alle leden, betrokkenen, omwonenden en geïnteresseerden graag meenemen in het proces waarin alle partijen zijn samengebracht en de ruimtelijke uitwerking hiervan.

Op donderdag 12 juli vindt vanaf 19:00 tot 21:30 in de kantine van RKSV Merefeldia een informatiemarkt plaats waarin op informele wijze tekst en uitleg wordt gegeven over de gebiedsvisie. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.

De avond bestaat uit een algemene inleiding waarbij door CroonenBuro5 wordt toegelicht hoe de visie tot stand is gekomen. Daarna is er de gelegenheid om in een informele setting over specifieke onderwerpen vragen te stellen of de impressiebeelden te bekijken.

U kunt zich aanmelden voor deze informatiemarkt via deze link of via een email bij Niek Creemers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..