Over ons

SAMENWERKINGSVERBAND SPORTVERENIGINGEN EN ORGANISATIES DE BENGELE NEDERWEERT

Meer 55-plussers in beweging 

Voor 55-plussers is het niet altijd vanzelfsprekend om structureel te bewegen. Maar bewegen zorgt wel voor plezier én het houdt ons vitaal. Daarom nodigt de Bengele Beweegt alle 55-plussers uit om op donderdag 12 maart te komen bewegen in de sportieve omgeving van de Bengele.

Wil je graag meer bewegen, maar weet je niet zo goed hoe en waar je dit wilt doen? Ontdek het dan tijdens de opening van de Bennie Bengele Pas op donderdag 12 maart. Hét moment om verschillende verenigingen te ontdekken. In sporthal de Bengele verzorgen verschillende verenigingen clinics voor 55-plussers. Maar neem vooral uw (klein)kinderen, vrienden, kennissen of familieleden mee om samen in beweging te komen. Van Dynamic Tennis tot Walking Football. Zo staan onder andere RKSV Merefeldia, Dynamic Tennis, TTCN, VC Fortutas, NTC’72 en basisschool De Bongerd voor u klaar.

De Bennie Bengele Pas

Als sportieve tegenprestatie ontvang je deze dag eenmalig een Bennie Bengele Pas. Met deze pas kun je anderhalf jaar lang gratis op bezoek bij de deelnemende partijen en verenigingen. Zorg jij ervoor dat je jouw Bennie Bengele Pas vol is, dan krijg je van onze een mooie beloning en krijg je natuurlijk weer een nieuwe pas. Kom jij naar de opening en neem je iemand mee om samen in beweging te komen? Dan krijg je van ons een voorzetje met een extra sticker! Je gaat met de Bennie Bengele Pas letterlijk en figuurlijk op sportieve expeditie. Zo maken we samen van de Bengele dé sportieve ontmoetingsplek van Nederweert voor Nederweert.

 

Kom, ontmoet, beweeg en doe mee! 

De officiële opening van de sportdag en dus de start van het Bennie Bengele Pas seizoen vindt plaats op donderdag 12 maart vanaf 13:30 tot 16:00 om Sporthal  de Bengele. En vergeet je gymschoenen niet!